Kutatok_Ejszakaja_banner

Ismét Kutatók Éjszakája a Gyógyszerésztudományi Karon!

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.

Az esemény ez alkalommal is szeptember utolsó péntekén, azaz 30-án kerül megszervezésre.

A Kabay János Szakkollégium szervezésében az érdeklődők előadások, látványos kísérletek és laborlátogatások alkalmával nyerhetnek bepillantást a gyógyszerészkutatók mindennapjaiba, ismerhetik meg, hogyan is zajlik a tudományos munka a karon.

A program helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épülete (Szeged, Eötvös utca 6.), ahol kicsik és nagyok kipróbálhatják magukat kutatóként, érdekes kísérletekben vehetnek részt, valamint sok hasznos ismerettel lehetnek gazdagabbak. Különösen ajánljuk azon fiataloknak, akik pályaválasztás előtt szeretnének bővebb információval rendelkezni a gyógyszerész szakmáról és a gyógyszerkutatásról.

Az esemény hivatalos honlapja: http://kutatokejszakaja.hu/2016/

A kari programok facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1773811332901837

A programok 17 órától 23 óráig tartanak, nem regisztrációkötelesek.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.