P1070506_cov

Csapatépítő SZOTESZ-piknik

A SZOTE Szakszervezet szervezésében 2015. október 3-án másodszor került megrendezésre a SZOTESZ Piknik.

A szervezők a rendezvényre az egyetemi dolgozókat és családtagjaikat várták. A Kar képviseletében a Gyógyszertechnológiai Intézet és a Gyógyszerfelügyeleti Intézet munkatársai családtagok kíséretében kb. 25 fővel vettek részt a rendezvényen.


A változatos programok révén élménydús kikapcsolódásban volt része kicsiknek-nagyoknak egyaránt. A bevezető aerobikozást követően vidám vetélkedők voltak felnőttek számára, kézműves foglalkozás a gyerekeknek, kvíz üdülési lehetőségekért (ahol a Kar Ph.D. hallgatója hozta el a fődíjat) és a csapatok számára sárkányhajózás a Tiszán.


A Gyógyszertechnológiai Intézet a sárkányhajózást (csapatkapitány: Kata Mihály professzor úr) követően, benevezett a paprikás krumpli főző versenyre is, amelyhez a hozzávalókat a szakszervezet biztosította. Helyezést nem sikerült elérni, de az ajándék két rekesz sör és a közös élmények kárpótolták a társaságot.


20151003_111027  

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.