image001_fedlap

Dr. Erős István emeritus professzor 75 éves

A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertechnológiai Intézetének munkatársai 2015. december 8-án köszöntötték dr. Erős István emeritus professzort 75. születésnapja alkalmából.

Erős professzor ma is aktív tagja az intézeti közösségnek. Részt vesz az oktatásban, szakértőként dolgozik kutatással kapcsolatos munkákban, és a szakmai közéletben is vannak tisztségei, feladatai.

 

Aktív szakmai közéleti tevékenysége nem lankadt az elmúlt 5 évben sem. Ezt számos elismerés is mutatja. Tantus Amor Operis Pharmaciae (GYK, 2010) elismerést kapott, kiemelkedő és példamutató szakmai tevékenységért. Az MGYT tiszteletbeli elnöki címet adományozott Erős professzornak 2010-ben, kiemelkedő munkája elismeréseként (2006. december 1. és 2008. november 15. között MGYT elnök volt). Nikolics Károly emlékérem (MGYT, Gyógyszertechnológiai Szakosztály, 2010) a Gyógyszertechnológia területén végzett szakmai munkájáért és megkapta a Spergely Béla emlékérmet is az MGYT Gyógyszeripari Szakosztályától, 2015-ben.


image001b  

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.