IMG_1628-1b

Gyógyszerészhallgatók V. Országos Találkozója és Gyógyszerészbörze

Több mint 300 hallgató a szegedi találkozón

2014. 02.28- 03.02. között került megrendezésre Szegeden a Gyóygszerészhallgatók Országos Találkozója és Gyógyszerészbörzéje. A rendezvény célja, hogy a magyar nyelvű gyógyszerészképzésben részt vevő hallgatók találkozhassanak, megismerhessék egymást, képet kapjanak álláslehetőségekről és nem utolsó sorban szakmai előadásokat hallgassanak és ezáltal ismereteiket bővíthessék. Emellett természetesen mindig jut idő a közös szórakozásra is.

Péntek este elkezdett megtelni az Ortutay Kollégium vidám énekléssel: elkezdtek megérkezni a vendégek. A sikeres regisztráció után, esti programként a Tisza River nevű szórakozóegységben örvendezhettek az ötödik gyógyszerésztalálkozóra eljutottak.

Ami valljuk be, ügyes helyszínválasztás volt, hiszen gyönyörű volt a kilátás a szegedi nevezetességekre (a Dómra) és még az emberek is elfértek. A buli végeztével a kollégiumokban lakó embereket buszok szállították vissza a szállásokra.

IMG_1641IMG_1601Másnap a Nagyoktatási Épületben számos kiváló előadást hallgathattak meg a résztvevők, illetve a meghívott gyárak kihelyezett standjainál lehetett érdeklődni a kutatásról, a gyárban való elhelyezkedésről és annak előnyeiről.

Szombat délután pedig a pulzusban megrendezett zenei és karaokés délután illetve az Anna-fürdő közül lehetett választani, majd este a Zacc kávézóban bulizhattak egy utolsót a rendezvény résztvevői és ezzel véget is ért a találkozó.

Köszönjük annak a 68 marosvásárhelyi, 46 pécsi, 22 budapesti, 58 debreceni és annak a közel 150 szegedi hallgatónak, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel.


A esti összetartásokról készített rövid videó itt megtekinthető.

IMG_1645

Hírek

 Hírek RSS

1

Az Alma Mater Alumni Mentorprogramja, az AMP olyan kezdeményezés, mely hidat képez az egyetemen tanuló hallgatók és a munka világa között.