Akkreditált gyógyszertárak, szakképzőhelyek

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége által megadott,

a GYOFTEX honlapján megtalálható, illetve

az SZTE GYTK Tanulmányi Osztályán keresztül kiadott gyakorlóhelyek listája.

Tisztelt Hallgatók!


A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége összeállított egy olyan szakmai adatbázist, melyben szerepelnek azok az akkreditált gyógyszertárak, amelyek gyógyszerészhallgatókat fogadhatnak nyári szakmai gyakorlatra, illetve államvizsga előtti szakmai gyakorlatra.

Céljuk megkönnyíteni a patikák és a hallgatók közötti kapcsolatfelvételt, a képző egyetemek tanulmányi osztályai, hallgatói szervezetei támogatásával.


Az országosan akkreditált gyógyszertárak, szakképző helyek a GYOFTEX honlapján találhatóak meg (Gyógyszerész > Akkreditált gyógyszertárak):


https://www.gyoftex.hu/


A Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara által - a Tanulmányi Osztályra beadott pályázatok elbírálásával - kiadott nyilvántartási számmal rendelkező gyakorlati oktató helyek (a nyilvántartási szám csak a saját Karunk hallgatóinak fogadására érvényes):


Az SZTE GYTK által akkreditált gyógyszertárak, szakképzőhelyek


Abban az esetben, ha a gyógyszertár a GYTK Oktató Gyógyszertárrá minősítését szeretné kezdeményezni, az alábbi leírás szerint kell eljárni:

KLIKK IDE - Pályázat "OKTATÓ GYÓGYSZERTÁR" címre


Hírek

 Hírek RSS

Nemetorszagi_gyakorlat

Az SZTE Gyógyszerésztudomány Kara pályázatot hirdet, amelynek nyertese a Záróvizsga előtti gyakorlat 1. ideje alatt 1 hónapot az Észak-Rajna-Vesztfáliában lévő oerlinghauseni Iberg gyógyszertárban tölthet.