„Dr. Rácz István Alapítvány” pályázat

Pályázatok beadási határideje: az Alapítvány a Semmelweis Egyetem 250. jubileumi tanévében, a Gyógyszerésztudományi Kar korábbi dékánjának és Gyógyszerészeti Intézetének igazgatója, Rácz professzor úr emlékére, 2020-ban csak a Semmelweis Egyetem kollégái számára hirdeti meg a pályázatot.

Dr. Rácz István professzor emlékére létrehozott magánalapítvány – elsősorban – gyógyszerész PhD hallgatók munkájának segítésére pénzjutalmat ajánl fel, melyet pályázat alapján lehet elnyerni.

 

A pályázat feltétele: PhD fokozat megszerzésére irányuló tevékenység.

 

A pályázathoz 1 példányban csatolni kell:

1. Az eddigi munkásság rövid összefoglalását, további tervek ismertetését (cím, a témavezető neve, beosztása) (max. 5 oldal),

2. Szakmai önéletrajzot,

3. Közlemények, előadások, pályamunkák felsorolását (kérjük mellékelni a legjobbnak ítélt publikációk különlenyomatát),

4. Célszerű támogató javaslato(ka)t mellékelni.

 

A díj évente egy alkalommal, Semmelweis napon ünnepélyes keretek között kerül átadásra.

 

A pályázható díj összege 100.000- Ft, mely adómentesen áll rendelkezésre.


Az Alapítvány a Semmelweis Egyetem 250. jubileumi tanévében, a Gyógyszerésztudományi Kar korábbi dékánjának és Gyógyszerészeti Intézetének igazgatója, Rácz professzor úr emlékére, 2020-ban csak a Semmelweis Egyetem kollégái számára hirdeti meg a pályázatot.

Hírek

 Hírek RSS

Nyilt_nap_2021-11-06

2021. november 6-án (szombaton) 10 órai kezdettel kari nyílt napunk keretében várjuk azokat a középiskolás érdeklődőket, akik szeretnének megismerkedni a gyógyszerészi hivatás nyújtotta lehetőségekkel, a szegedi gyógyszerészképzéssel, a Kar és az SZTE által biztosított lehetőségekkel.