MedPECS2021

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata az idei évben negyedik alkalommal rendezi meg a „MedPECS2021 – Medical Conference for PhD Students and Experts of Clinical Sciences” elnevezésű tudományos konferenciát.

Rendezvényünk kiemelt célja, hogy lehetőséget nyújtson a különböző orvos-, egészség-, és gyógyszertudományi területeken végzett kutatási eredmények bemutatására szakmailag elismert kutatók által vezetett szekcióüléseken előadás vagy e-poszter prezentáció formájában. A konferencia kiváló alkalom szakmai kapcsolatok ápolására és új együttműködések kiépítésére, az előadói és vitakészség fejlesztésére.


Az idei konferencia programjában kiemelt figyelmet szentelünk olyan tudományos munkáknak, amik a SARS-CoV-2 vírus okozta fertőzés és a betegség kezelésével, megelőzésével, a szövődményekkel, valamint a pandémia társadalmi és gazdasági hatásaival foglalkoznak. Biztatunk mindenkit a témához kapcsolódó kutatási eredmények bemutatására!


A konferencia tervezett időpontja: 2021. május 15. (szombat)

A konferencia helyszíne: Microsoft Teams (online)

A konferencia hivatalos nyelve: angol

A konferencia honlapja: MedPECS21 (phdpecs.hu)


A részvétel ingyenes, azonban a honlapon keresztül szükséges regisztrálni, és a tudományos absztraktok feltöltésére is weboldalunkon van lehetőség.

Regisztráció és absztraktbeküldés határideje: 2021. április 9.


Hírek

 Hírek RSS

Szent-Gyorgyi_hallgato_2021

A Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány által működtetett Szegedi Tudós Akadémia idén októbertől ismét felvételi pályázati lehetőséget hirdet a kutatói pálya iránt érdeklődő, elkötelezett gyógyszerészhallgatók számára.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 17. 12.00 óra.

További információ a felvételről és a programról: www.nobel-szeged.hu